Home
Artikelen bekeken hits : 31093

Kalender

No current events.

Foto Galerij


Designed by:
Welkom op de site van ‘Cultuurophetbildt' PDF Afdrukken E-mail

Wij zijn ondernemers die de cultuur op Het Bildt meer zichtbaar willen maken in beeld en uitvoering. Wij hebben in St. Annaparochie een locatie gevonden waar we een ieder die wil uiten op gebied van kunst en cultuur een kans kunnen geven. Deze website is een verlengstuk van onze toekomstige activiteiten.

Om loop en bekendheid te krijgen organiseren wij komend winterseizoen enkele markten. Mogelijk gekoppeld aan thema’s die slaan op ons bilkerts of aanverwant zijn. Wij denken dan aan onze kunstenaars die tijdens de markten hun werk kunnen tonen en bv. workshops kunnen geven. Onze Middenstand,  Gemeente, Recreatie- en Horecabedrijven kunnen zich op onze evenementen promoten.

Artiesten en muzikanten die normaal nooit aan bod komen kunnen we nu een podia te geven om op een laagdrempelig niveau te beginnen. In de column 'agenda' kunt u zien wanneer er wat wordt georganiseerd.

Mocht u een standplaats voor de markt(en) willen dan kunt u zich aanmelden via deze site. Er is plaats voor ca. 50 kramen, op volgorde van aanmelding via de site. Kinderen tot 14 jaar kunnen met reductie hun overtollige spulletjes verkopen.

 
Tweede overdekte vlooienmarkt PDF Afdrukken E-mail

Ons tweede evenement vindt plaats in de vorm van een tweedaags overdekte vlooienmarkt. Dit vindt plaats op 6 en 7 November 2010. U kunt zich aanmelden als deelnemer via de link 'aanmelden markt' in het bovenste menu. Als u voor 2 dagen boekt, betaald u voor de zondag de halve prijs.

Een standplaats houdt in:

 • Eigen kleed of stand
 • Twee toegangskaarten

De kosten zijn:

 • Zaterdag - € 15
 • Zondag - € 20
 • Zaterdag en zondag - € 30
 • Kinderstand - € 5 per dag (2x2m)
 • Stroompunt - € 10

De markt is open voor bezoekers van 10:00 tot 16:00 uur.

Tijdens de markt organiseert de in hetzelfde pand gestationeerde Slotraceclub hun open dagen. Tijdens deze dagen kunnen kinderen en volwassenen de sport uitproberen. U kunt naar hartelust racen op de 'Maintrack'van 24 meter, de dragracebaan van 12,5 meter en de stockcar F1 baan.

Bent u niet bekend met deze sport voor jeugd en volwassenen, dan kunt u een kijkje nemen op de website van slotraceclub 'Met Nocht Deur De Bocht' op http://www.slotraceclub.nl.

 
Nieuwe data markten bekend PDF Afdrukken E-mail

We hebben een aantal datums uitgekozen voor de volgende markten. Zet deze alvast in uw agenda. Vanaf 1 oktober a.s. kunt u zich aanmelden als standhouder op de gebruikelijke manier. De invulling is nog niet bekend. Het kan weer een vlooienmarkt worden, maar bv ook een braderie. Dit maken wij z.s.m. bekend op deze website.

 • 6 en 7 november               - nog niet bekend
 • 11 en 12 december (ovb)   - nog niet bekend
 • 31 december                     - eindejaar spektakel
 • 29 en 30 januari                 - nog niet bekend
 
06112010.png
Your IP: 54.81.116.187